Дуксер Ewen

3,600 ден4,050 ден

Штосен дуксер за кучиња од мала или средна раса. Исто така е соодветна и за мачиња.

Во тегет боја со морнарски дизајн, соодветен за пролетните или летните свежи ноќи. Со додадена капуљача.

Со црни аксесоари и Milk&Pepper лого.

Ресет
Шифра: N/A Категорија: , Ознаки: , , , ,