Еколошки влажни марамчиња

240 ден

Еколошки влажни марамчиња за миленици кои се направени од 100% биоразградливи состојќи и може да се фрлат во тоалет.

Достапно во 3 варијанти.

30 марамчиња во пакување.

Ресет