Електрична вртелешка со пердуви

1,650 ден

Супер кул играчка за мачиња која има мулти-таскинг активности. Вртелешката се врти непредидливо во насока на саат и обратно. Горе има додадено стапче со пердуви на него и ако сакаш може да го извадиш и да го користиш како посебна играчка.

Потребни се 2 батерии АА (не се вклучени)

Димензии: 18 x 18 x 18 cm

 

 

Категорија: Ознаки: , , , ,