Електрична играчка со пердув Draco

1,600 ден

Електрична играчка за мачиња која буквално ќе ги збесне! Има два пердуви кои ротираат, едно горе и доле кој ги поттикнуваат инстинктите и секогаш ќе биде интересна. Може да се подеси на два начини- еден на тајмер од 15 минути и еден без тајмер.

Димензии: 26 х 26 х 8 цм

  • 3 батерии ААА не се вклучени
Категорија: Ознаки: , , , ,