Електрична играчка 2 во 1 Galaxy

1,450 ден

Смарт играчка за мачиња која нуди двојна забава- чигра кога се врти и ротира со пердувче на горниот дел + како што се врти паѓаат грицки! Журка ипол ни е загарантирана штом мачето научи каква забава нуди оваа играчка. Пердувот се врти непредвидливо во повеќе насоки и така ќе биде тешко да се улови. Исто така за време на играта се испуштаат и звуци кога се уклучува и исклучува после 15 минути.

Има дополнително пердув додаток. Со тајмер од 15 минути.

Димензии: 20 х 16 цм

  • 2 батерии АА не се вклучени
Категорија: Ознаки: , , , , ,