Електронска чигра Scully

950 ден

Електронска играчка како чигра која буквално ќе ја опседне Вашата мачка! Штом се уклучи пердувчето ќе почне да се ротира и автоматски се уклучува ловечкиот инстинкт кај Вашата мачка и тие едноставно збеснуваат 🙂

Штом ќе ја уклучите играчката таа почнува да се врти и прекинува после 15 минути. Со звук.

Батерии 2 АА не се вклучени.

Димензии: 9.7 см

Категорија: Ознаки: , , ,