Елек за вода Moss

3,410 ден3,720 ден

Многу кучиња сакаат активности кои вклучуваат вода, некои дури и обожаваат да се бањаат. Безбедноста секогаш треба да е на прво место, бидејќи и најдобрите пливачи може да се најдат во ситуација која е опасна  по живот без елек за пливање. MOSS елекот за во вода нудуи идеален комфорт и максимална безбедност за сите млади и стари кучиња. Елекот е широко обложен во пределот на градите и може постојано да се прилагодува. Во делот кај стомакот има широка лепенка заедно со најлонски ремени кои исто така може да се прилагодат според секоја градба на кучињата.

Ова елече има впечатлива боја и дизајн заедно со рефлективни елементи, па така кучето секогаш ќе биде забележано. Без кучето да треба да се двии, овој елек го одржува кучето над вода, па затоа ако му е потребно одмор, само задржи го со рачката и нема да може да се движи или да потоне. Со рачката која е на грбот слободно фати го цврсто и однеси го на површина или качи го на даската или на рамна површина каде ќе биде безбедно. Целосно може да му веруваш на MOSS елекот па така твоето куче секогаш ќе биде безбедно на Вашите активности со вода или на заедничкиот одмор.

 Забелешка: Носењето елек за спасување за кучиња, кога се користи правилно, може да го намали ризикот од несреќи како давење. Ве молиме никогаш не го оставајте животното без надзор со елекот за спасување на себе. Елекот за спасување не штити од хипотермија при подолг престој во вода. Исто така, треба редовно да се проверува дали има оштетувања или лабави делови и да се замени доколку е потребно.

Како да ја одредиш правилната големина за твоето куче:

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , , , ,