Енерџи бар

213 ден425 ден

Малку сила и енергија секогаш е добра идеа ако сакаш закуската за твојот миленик да му помогне да ја издржи долгата прошетка или дресура. Соодветни за средна и голема раса.
Цврстина: силна. Трвда закуска која ќе им помогне во чистење на забите и ќе им треба повеќе време да ја изедат.
Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , ,