Затворен тоалет Hawaii

2,250 ден

Тоалет за мачки со врата, достапен во три бои: тиркизна, розева или жолта. На горниот дел на тоалетот има филтер за воздух и лопатка.

Лесен за чистење и одржување на хигиена.

 

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , , ,