Заштитен конус (Елизабетански)

280 ден1.500 ден

Превентивен конус кој се става на вратот на кучето и го спречува да се чеша на главата или пак да се гриза на телото. Се препорачува користење во пост-оперативна фаза или заштита.

Точните мерки и димензии се наоѓаат во табелата.

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,