Заштитна подлога за багажник

4,100 ден

Ако имаш куче кое се вози во багажник и сакаш да го заштитиш од нечистотии, влакна или течност, тогаш прекривка може да го реши проблемот. Лесно за чистење и одржување- само избриши го со мокра крпа! Може да се склопи и спакува ако не го користите.

2 во 1 – од страните штити од гребаници и бариера која спречува и го отежнува непредвиденото скокање од багажникот. Со посебни просторчиња за поврзување со појас или да се заклучи. Бидејки е од флексибилен материјал, лесно може да се подеси на формата од багажникот. Со додадени џепови. Анти-слип технологија.

Димензии: 165 x 126 cm