Зајачки уши (100гр)

430 ден

Твето  крзнено пријателче ќе биде ептен зафатено со вкусни грицки додека ги чисти забите и ја вежба вилицата со ушите од зајак. Овие 100% природни грицки се без додадени житарици и глутен, и ја потиикнуваат потребата за исхрана со месо кај кучињата.

100гр

 

 

Категорија: Ознаки: , , , ,