Зглобна коска од коњ

500 ден

Зглобната коска од коњ е припремена со споро готвење со цел да се зачуваат сите природни вкусови. Овие вкусни коски за кучиња се одлични за задоволување на природните инстинкти и го намалуваат деструктивното однесување. Идеално решение за занимација и среќно куче.

 

Категорија: Ознаки: , , , ,