Игло за маче Zupo

2.600 ден

Меко и удобно место за одмор на твоето маче кое личи на мека пештера и налик на линен материјал од надворешната страна. Така мачето ќе име пријатно место за одмори и криење после активниот ден. Со додадено топче. Може да се пере во машина на 30°C.

Димензии: 49х40цм

 

 

Категорија: Ознаки: , , , ,