Играчка бротче Puppy

210 ден

Играчка за мали кутрињаво форма на бротче.

Цела Baby Collection  на Feribiella e со внимателно одбрани материјали за поголема безбедност и удобност за мали кутриња.

Димензии: 13 цм

Категорија: Ознаки: , ,