Играчка жирафа со јаже за мали кутриња

320 ден

Играчка која има  гумен прстен со нерамнини кои помагаат при чешање на забите додека се мали. Дополнително има јаже од плетен материјал за поголема занимација.

Цела Baby Collection  на Feribiella e со внимателно одбрани материјали за поголема безбедност и удобност за мали кутриња.

Димензии: 19 цм

Категорија: Ознаки: , ,