Играчка за влечење со рачка Zugi

600 ден

Интерактивна играчка за кучиња која е супер популарна и практична!

Има лепенка која ја лепите на плочки или друга рамна површина за да држи цврсто. Другиот дел е наменет за кучето да го гриза и тегне, исто како да си игра со Вас. Супер интерактивна играчка која кучињата може да ја играат со саати!

Категорија: , Ознаки: , , , ,