Играчка за во вода Aqua Mindelo

1.150 ден

MINDELO е играчка која личи на змија, но ќе Ви донесе многу забава секое лето! Опремена со две свирки низ телото, а формата е лесна за кучето да ја фати дури и ако плива, па затоа ако сте расположени за игра со фрлање и фаќање на плажа- тогаш ова е играчката која ја барате! Твоето милениче ќе обожава да се шета низ плажа со новата играчка па дури и да влезе во вода- бидејќи MINDELO исто така плови во вода! Затоа оваа играчка е забава за целата фамилија, дури и за кучиња кои не се голем фан на вода.

Димензии: 52цм

Забелешка:Никогаш не го оставај миленичето без надзор додека си игра. Ниедна играчка не е неуништлива. Да се спречат повреди редовно проверете ја играчката дали има отшетување или разлабавени делови, тогаш треба да се замени со нова.

 

Категорија: Ознаки: , , , ,