Играчка за ладење Aqua Alaska морж

600 ден

Играчката за кучиња AQUA ALASKA апсолутно го исполнува своето име. Ретко која играчка може да понуди попријатна свежина на летните температури. Ефектот на ладење лесно се постигнува: AQUA ALASKA се држи под чешма или се потопува во свежа, ладна вода. Потоа ставете ја играчката во замрзнувач – доволни се 25 до 30 минути. Вашето куче со љубопитност и радост ќе ја прегледа ледената играчка и брзо ќе забележи дека од малите отвори излегува ладна вода додека си игра. Освежителна и весела активност на топли температури, идеално „сервирана“ на засенчено место. AQUA ALASKA е исто така идеално прилагоден за кутриња и млади кучиња при промена на забите. Нежното џвакање на докажаниот TPR материјал (термопластична гума) може да има ефект на ослободување од болка и смирување

Димензии: 16цм

Забелешка:Никогаш не го оставај миленичето без надзор додека си игра. Ниедна играчка не е неуништлива. Да се спречат повреди редовно проверете ја играчката дали има отшетување или разлабавени делови, тогаш треба да се замени со нова.

 

Категорија: , Ознаки: , , , ,