Играчка за на врата Bungee

410 ден

Играчка за мачиња која е супер забавна! Пластичните рамки се закачуваат на секоја големина на рамките од вратата и бидејќи се еластични лесно е да се наместат. Висината може да се подеси и така секогаш оваа играчка ќе биде занимлива!  Играчката е со звук.

Категорија: Ознаки: , ,