Играчка кондурче за мали кутриња

250 ден

Мали и интересни кондурчиња од латекс за мали кутриња. Изработени од латекс кој е еластичнен и издржлив за малите запчиња кај кутрињата.

Цела Baby Collection  на Feribiella e со внимателно одбрани материјали за поголема безбедност и удобност за мали кутриња.

 

Категорија: Ознаки: , , ,