Играчка кутре со прстен Basti

720 ден

Плишана играчка за мали кутриња кои почнуваат да го запознааваат светот на играчките. Со додаден прстен за полесно да го фатат и да си играат.

Во две бои, розева и плава, 30 см

Категорија: Ознаки: , , ,