Играчка ласер со пердуви 2 во 1

2,350 ден

Ова е новата омилена играчка на твоето маче гарантирам! Што викаш за играчка која има еден куп функции: ласер, пердуви кои се движат и 4 брзини на движење.

Ласерот се врти цел круг околу играчката и мачето буквално збеснува! Движењето може да се подеси на: споро, средно, брзо и рандом. Со копче за исклучување. Играчката прекинува да се ротира после 15 минути.

Се полни преку USB полнач (вклучен во пакувањето)

Димензии: 18 x 18 x 17 cm

 

Категорија: Ознаки: , , , ,