Играчка Мече Petty Soft

400 ден

Мека играчка за мали кутриња од плишан материјал, без полнење од безбедносни причини. Со јаже како опавче.

Одлична за мали кутриња.

Димензии: 18 см

Категорија: Ознаки: , , , ,