Играчка на стапче со компресиран катнип Jungle

380 ден

Играчка на стапче за мачиња со катнип кој е компресиран и е составен дел од новите играчки. Така воопшто не се губи ефектот  и мачињата повеќе може да го намирисаат со што играта е поинтересна!