Играчка прстен со зајче за мали кутриња

550 ден

Играчка која има  гумен прстен со нерамнини кои помагаат при чешање на забите додека се мали. Дополнително има две ушиња од зајак за поголема игра за најмалите.

Цела Baby Collection  на Feribiella e со внимателно одбрани материјали за поголема безбедност и удобност за мали кутриња.

Димензии: 24 цм

Категорија: Ознаки: , ,