Играчка прстен со машна Puppy

320 ден

Играчка за мали кутриња со прстен со нерамнини кои помагаат за чешање на забите. Дополнително има и машна која крцка и така ги привлекува за играње малите кутриња.

Цела Baby Collection  на Feribiella e со внимателно одбрани материјали за поголема безбедност и удобност за мали кутриња.

Димензии: 32 цм

Категорија: Ознаки: , ,