Играчка со вакум и рагби топка Klevo

500 ден

Интерактивна играчка за кучиња кои сакаат постојано да играат со топка или влечење. Со едниот дел се прилепува со вакум за рамна површина (плочки, стакло) за да не може да се мрдне. Така кучето може да си игра само со топчето. Изработено од високо издржлива гума.

Рагби топчето може да се наполни со грицки или паста за заби за да помогне со чистење на забите на кучето.

Димензии: 45cm

Категорија: Ознаки: , , , ,