Играчка со компресиран катнип Penken Bear

350 ден

Играчка за мачиња со катнип кој е компресиран и е составен дел од новите играчки. Така воопшто не се губи ефектот  и мачињата повеќе може да го намирисаат со што играта е поинтересна!

Категорија: Ознаки: , , ,