Играчка со лаванда Aromadog ќебенце

990 ден

Најмека играчка за мали кутриња која има арома на лаванда. Малите кутриња најчесто се под стрес поради одвојување со мајката или фактот дека треба да се навикнат на новата фамилија. Затоа ние треба да им го олесниме тој момент најмногу што можеме.

Затоа овие играчки личат на мали облачиња и мирисаат на лаванда. Со секоја свирка се испушта пријатна арома.

Соодветно за мали и големи кучиња  за да им поминат стресни ситуации или едноставно ако имаа потреба да се релаксираат.

 

Категорија: Ознаки: , , , , ,