Играчка со тенис топки Drury зелена

660 ден

Супер варијација на тениски топчиња и тегови за кучиња, лесно може да се пренесува поради формата што ја прави супер играчка. Разните форми помагаат во правилен развој на забите и загризот. Со две тениски топки.

16 см

Категорија: Ознаки: , , , ,