Играчка со јаже Animalzz

740 ден

Ако Вашето куче сака да си игра со плишани играчки, но за жал тие не прежувуваат долго, тогаш може да пробаме нешто ново! Што велиш за плишана играчка која од внатре има и јаже? Така играчката е повеќе издржлива и со тоа многу потешка за да се искине.

53 см

Категорија: , Ознаки: , , ,