Играчка Срце Petty

450 ден

Интерактивна играчка за мали кутриња со срциња и две топчиња со мали нерамнини кои помагаат при процесот на вадење заби кај најмалите. Тие се споени на јаже за поголема забава.

Одлична за мали кутриња.

Димензии: 30см

Категорија: Ознаки: , , , ,