Играчка стапче за фрлање за мали кутриња

460 ден

Играчките кои служат за интерактивна игра или “fetch” се екстремно издржливи и флексибилни дека се изработени од термопластична гума. Идеални за кучиња кои  имаат потреба да гризаат. Бидејки има нерамна површина, соодветни се за кутриња кои се во раст и ги чешаат запчињата, а може да се користат и во домот како и надвор. Со свирка која поттикнува играње и го привлекува вниманието на кутрето.

Цела Baby Collection  на Feribiella e со внимателно одбрани материјали за поголема безбедност и удобност за мали кутриња.

Димензии: 15 цм