Играчка топка од јаже Jena

250 ден

Кучиња од сите раси и возрасти ги обожаваат овие интерактивни играчки. Класичната играчка од јаже JENA е една од омилените од кога е во папи фаза па дури и кога ќе порасне. Направено од меко памучно јаже кое е нежно кон забите и непцата и дополнително има и релаксирачки ефект. Поради формата и рачката, лесно е да се фрли и фати низ игра.

Димензии: 6.5цм

Категорија: Ознаки: , , , ,