Играчка топче Puppy

210 ден

Играчка за мали кутриња во форма на топче и внатре е полнето со мек материјал за запчињата да не се оштетат.

Цела Baby Collection  на Feribiella e со внимателно одбрани материјали за поголема безбедност и удобност за мали кутриња.

Димензии: 6 цм

Категорија: Ознаки: , ,