Играчка триаголник со топче Felicia

920 ден

Интерактивна играчка за маче во форма на триаголник, во кое има топче кое тропка. Топчето бега како во тунел и е интересно да се брка. На горниот дел има додадено федер со играчка за дополнителна забава.

Димензии: 28х30 цм

Категорија: Ознаки: , , , , ,