Играчка шепа со прстен мали кутриња

220 ден

Играчка која има  гумен прстен со нерамнини кои помагаат при чешање на забите додека се мали. Така со прстенот полесно ќе ја фати играчката за да ја гриза со малите запчиња.

Цела Baby Collection  на Feribiella e со внимателно одбрани материјали за поголема безбедност и удобност за мали кутриња.

Димензии: 10 цм

Категорија: Ознаки: , ,