Играчка јаже со два блокови дрво од кафе Java

560 ден

Играчка која е целосно изработена од природно и издржливо дрво од кафе во комбинација со памучно јаже. Дрвото е обработено и не може да го повреди кучето. Ако сакаш оваа играчка да е потешка за гризање, само намокри го дрвото во вода!

Помага во одржување на чисти и здрави заби. Доколку по грешка кучето изеде дел од јажето, не се секирај бидејќи целосно ќе се свари.

Димензии: 32 цм

Категорија: Ознаки: , , , ,