Играчка јаже со рачка и дрво од кафе Java

810 ден910 ден

Играчка која е целосно изработена од природно и издржливо дрво од кафе во комбинација со памучно јаже. Дрвото е обработено и не може да го повреди кучето. Ако сакаш оваа играчка да е потешка за гризање, само намокри го дрвото во вода!

Помага во одржување на чисти и здрави заби. Доколку по грешка кучето изеде дел од јажето, не се секирај бидејќи целосно ќе се свари.

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , , ,