Играчка јаже со топка Inari зелено

900 ден

Дали вашиот најдобар пријател сака игри на влечење или тегнење? Тогаш топката во пастелна боја INARI е хит! „Проектилот“ е направен од 100% памук, нуди разиграна масажа на непцата благодарение на материјалот од јажето и природната структура и може да го поддржи чистењето на забите. За луѓето и кучињата, класично дизајнираната играчка нуди речиси бескрајни можности за активна игра и занимање соодветни на видовите. Благодарение на практичната рачна јамка, INARI може да се фрли многу далеку со малку напор и потоа радосно кучето да го лови и брка. Исто така, може да се користи за лесно проба на силата во форма на игра со влечење јаже, а ако Вашето крзнено пријателче треба да биде зафатен на мирен и фокусиран начин, внимателно исткаената топка може да биде скриени во четирите ѕида на кучето или за време на прошетки. Играчката за кучиња INARI ја означува леснотијата и радоста на животот, без разлика колку е стар или млад, мал или голем четириножниот придружник.

Забелешка: Ве молиме никогаш не го оставајте миленичето без надзор додека играте. Ниту една играчка не е неуништлива. За да се спречат повреди, играчката треба редовно да се проверува дали има оштетувања или лабави делови и да се замени доколку е потребно.

Димензии: 30 цм

Категорија: Ознаки: , , , , ,