Играчка Active Butterfly

1,260 ден

Смарт играчка за мачиња на која се мрда и движи пеперутката што ги поттикнува ловечките инстинкти кај мачињата. Во пакувањето има 2 пеперутки, една како резерва.

Потребни се 3АА батерии (не се вклучени во пакувањето)

Димензии: 18 x 20 x 8 cm