Играчка Aqua Avio топче

400 ден

Колекцијата  AQUA AVIO е играчка за твоето куче ако постојано си играте во вода или пак на мокра површина благодарение на впечатливата потрокалова боја! Со додадените елементи и боцки кои помагат во масирање на непцето и забите за да бидат чисти и здрави. Изработено од термо- пластична гума која е пријатна но многу издржлива, како и јаже кое помага за влечење и гризање. И секако најдобрата работа кај сите пливачи- овие играчки не тонат!

30 см

Категорија: Ознаки: , ,