Играчка Eiby топче за душкање

990 ден

Ако додадеш мали вкусни грицки во топчето за твоето куче да ги бара, тогаш за многу брзо ова ќе му стане омилена занимација. Нивното игриво носе собира многу повеќе мириси од нашето па затоа ќе бидат фасцинирани од топката. Затоа тие активно ќе бидат зафатени со ова меко плишано топче што е направено од 100% ре-употребени материјали. Исто така ќе им помогне да бидат активни, да бидат повеќе сигурни во себе и да имаат поголем фокус. Исто така заедно ќе може да изградите поголема врска бидејќи ќе поминете повеќе време заедно со криење и барање грицки. Дали ова топче ќе служи како активност или како перничка, секако е дека ќе биде обожавано од двете страни.

Топчето е дел од Eiby серијата со препознатливите бои и  лесно може да се искомбинира со останатите производи од колекцијата.

Димензии: 15cm