Играчка Fresh Buzzy за ладење

300 ден

STAY COOL, PLAY FRESH!

Освежи го твоето куче со летните топли денови, играчка како конзерва која преку дупчињата се полни со вода и така може да ја замрзнеш.

Направена од термо-пластична гума што значи дека е од лесен материјал, но многу издржлив и плови во вода. Тоа значи дека е супер за на одмор!

Големина: 6.5 × 11 cm