Играчка Fright Дух со свирка

500 ден

Колекцијата Fright на Croci Spa е направена од повеќе меки и издржливи играчки кои се супер забавни и по малку страшни! Ако си во потрага по невообичаена играчка, тогаш ова духче ќе ги исполни твоите очекувања со чудната свирка која го привлекува нивното внимание целосно! Само сврти го наопачки и пак назад и ова ќе им стане омилена играчка 🙂

Без разлика дали се за Halloween, 1-ви Април или за забава, твоето милениче сигурно ќе ги обожава овие играчки.

Димензии: 18цм

Категорија: Ознаки: , , , ,