Играчка Fright Црна мачка

900 ден

Колекцијата Fright на Croci Spa е направена од повеќе меки и издржливи играчки кои се супер забавни и по малку страшни! Црната мачка е направена од плишан материјал со долги нозе и раце за влечење, со додадена свирка за поголема забава.

Без разлика дали се за Halloween, 1-ви Април или за забава, твоето милениче сигурно ќе ги обожава овие играчки.

Димензии: 46цм

Категорија: Ознаки: , , ,