Играчка Funny кокошка со јајце

960 ден

Ова е една многу смешна играчка која нема да биде интересна само за кучињата, верувај!  Ако случајно го повлечеш јајцето, тогаш нозете и се скратуваат и така се во круг. Плус што целата крцка е невероватно лудило, па затоа сите сме заинтересирани за оваа многу смешна играчка.

35цм

Категорија: Ознаки: , , ,