Играчка Granby сива

830 ден

Донесете му нова играчка на Вашето куче која е супер возбудлива! Ушињата на GRANBY играчката се направени од нелизгачки материјал и буквално како да се појавуваат изненадно секој пат кога ќе го притиснете телото на играчката. Никогаш не може да биде досадно! А поради долгиот врат, лесно може да се зграби и да се донесе на друго место. Welcome to dog play paradise!

Категорија: Ознаки: , ,