Играчка Kolding патка

710 ден

KOLDING е играчка на која сите ќошиња се со додаден материјал за поголема цврстина. Целата играчка е направена од особено издржлив материјал кој не се лизга. Имаат одреден изглед како од минатото, а всушност се интересни и супер идеа за големи кучиња. Поради тоа што краевите се засилени ги прави овие играчки поиздржливи и цврсти. Такада ако сакате јака играчка за Вашето милениче еве ние имаме идеа која да ја одберете!

 

Категорија: Ознаки: , , ,